Corolla Cross takboks ( Packline NX Traveler )

Høyde på bil sammen med takboks: 210 CM

Bruksanvisning for Packliner NX Traveler takboks til Toyota Corolla Cross:
  • Nøkkel: Bruk nøkkelen for å åpne/låse takboksen.
  • Åpning: Sett nøkkelen i nøkkelhullet på baksiden av boksen og trykk inn knappen for å åpne boksen.
  • Sikkerhet: Takboksen skal alltid være låst under kjøring og når bilen parkeres.
  • Oppbevaring: Legg alltid nøkkelen tilbake i hanskerommet etter bruk

OBS. Når nøkkelhull er vertikalt er takboksen låst. Når nøkkelhull er horisontal, er takboksen ulåst. Får å åpne må nøkkelhull være horisontal og knappen presset inn. (Når nøkkelen er vridd til horisontal stilling kan nøkkel fjernes og boksen åpner  allikevel ved å trykke inn knappen)

VertikaltLåst og uåpnet tilstand

Horisontal: Ulåst og uåpnet tilstand. (trykk inn knappen og løft opp lokket for å åpne boksen)

Abbas Alhaghassan Driftskoordinator /Skadeansvarlig