ELBIL: Tips, triks og nyttig informasjon

For å løse ut ladekabel på Opel Ampera-e må du trykke på knapp med stikkontakt-symbol på bilens nøkkel. Nøkkelen skal du finne i bilens hanskerom.
Dersom du ikke får startet lading av Amperaen senere, kan du trykke på den samme knappen igjen og så forsøke å starte ladeøkten på nytt.

For Opel Corsa-e så skal ladekabelen løses ut når du låse opp bilen fra appen din. Skjer ikke dette umiddelbart, kan du låse bilen i appen, og forsøke på nytt.

Dersom du har en MG ZS og bilen ikke lar deg låse opp fra appen, forsøk igjen. Vi opplever uheldigvis at denne biltypen kan bruke litt lengre tid på å ta imot informasjonen som sendes fra appen.
Her skal også kabelen løses ut ved å låse opp bilen i appen.

Kjører du Tesla Model 3 eller Y, må du stoppe lading og låse opp ladeport fra skjermen i bilen.
Skulle du få beskjed om å bruke nøkkelkort for å starte Tesla, må du låse opp kjøretøyet på nytt fra appen din, selv om bilen er ulåst.

Lading underveis i din reservasjon er ikke inkludert. For å starte lading av elbil i løpet av din reservasjon, må du betale med eget betalingskort eller via appen til ladestasjonen du er ved.
Bruker du en Tesla Supercharger, behøver du ikke gjøre annet enn å koble deg på laderen, og kostnaden vil viderefaktureres til deg i etterkant av ladeøkten.

Alle elbiler har et CircleK-kort. Dette kan du bruke for å vaske bilen i vaskehall, kjøpe polletter til selvvask og støvsuger, og også kjøpe rekvisita som spylevæske. Pinkoden finner du i appen når du har aktiv reservasjon.
Dette kortet er ikke åpent for lading.

Noen av elbilene våre har en ladebrikke, denne fungerer kun for å starte lading på bilens oppstillingsplass. Følg instruks i din returbeskrivelse (og på ladestolpe) ved retur av kjøretøyet.
Christin S