Får ikke startet bilen

Hei. Jeg er underveis i en reservasjon og opplever at bilen ikke vil starte. Hva gjør jeg?
Bilkollektivet

Kommentarer

• Hei.

Bilen er blitt en datamaskin og trenger av og til restart :-) Det første du kan prøve er å låse bilen med Appen, låse den opp igjen, og deretter prøve å starte på nytt. Bilens startseperre vil automatisk slå seg på kort tid etter at du slår av bilen og du må trykke "lås opp" i appen for å slå av startsperren og få start på bilen.

Hvis ikke det fungerer kan du se om det står noe spesielt i displayet som du har glemt. Feks at det er lite batteri på nøkkelen, eller at du må holde foten på bremsepedalen (ikke gasspedalen) mens du starter.

Tesla kan av og til spørre om et nøkkelkort, da må du bare låse opp via appen igjen.

Hvis ikke det fungerer må du nesten kontakte oss via chat eller telefon, evt tilkalle veihjelp.

Ved bruk av veihjelp: Husk at du også må slå av starsperren på bilen ved å trykke "lås opp" i appen når veihjelp er ved bilen før du forsøker å starte. Bilens startsperre vil automatisk slå seg på etter noen minutter dersom bilen er avslått, selv om du ikke låser den med app eller nøkkel.