Forsikring, egenandel

Hei. Dere skriver i vilkårene deres: "For skader og ansvar som dekkes av forsikringen, er Brukers egenandel begrenset oppad til kr. 15.000,-. Reduksjon av egenandel ved skade kan bestilles på forhånd per tur, og reduserer egenandelen til kr. 2.500,-. "
Men hva betyr dette?
Rolf K

Kommentarer

 • Hei Rolf,

  Vi har avtalt egenandel på kaskoskader på kr 15 000 med vårt forsikringsselskap.
  Ved en forsikringsskade hvor du blir holdt ansvarlig, vil derfor din egenandel bli på inntil kr 15 000. Har du betalt for reduksjon av egenandel ved skade i din reservasjon, vil Bilkollektivet dekke egenandel utover 2500* til vårt forsikringsselskap.

  *Gjelder for andelseiere.
  Har du betalt for reduksjon av egenandel ved skade i medlemskapet Klikk og Kjør vil Bilkollektivet dekke egenandel utover kr 4000.


  Alexander Børstad Driftssjef
 • Ok, men veldig rart at dere ber medlemmene lese forsikringsvilkår hvor det står noe annet...
  Rolf K
 • Hei igjen,

  Forsikringsvilkårene er generelle, og vilkårene er for øvrig de samme uavhengig av hvilken egenandel som er avtalt. Dette er årsaken til at vi kun får tilsendt forsikringsvilkårene med nevnte egenandeler.

  Det står også nevnt i 5.6 Egenandeler: "I erstatningsoppgjøret fratrekkes følgende egenandeler, så fremt ikke annet er avtalt og fremkommer i forsikringsbeviset"

  I vår avtale er det avtalt egenandel på kr 15 000 ved kaskoskader, og det er også avtalt egenandel mellom medlem og Bilkollektivet, med mindre man velger reduksjon av egenandel ved skade på sin reservasjon.

  Vilkår for bruk av Bilkollektivets tjenester​​​
  Alexander Børstad Driftssjef
 • Hvor mye koster det, hvis man var så ulheldig fått punktert på hjulene ?
  Hieu
 • Hei

  Skader, herunder punktering, vil bli fakturert med faktisk kostnad for reparasjon inntil kr 15.000. Har du betalt for reduksjon av egenandel ved skade på reservasjonen vil maksimal egenandel være på kr 2500*.

  *Gjelder for andelseiere.
  Har du betalt for reduksjon av egenandel ved skade i medlemskapet Klikk og Kjør vil Bilkollektivet dekke egenandel utover kr 4000.
  Alexander Børstad Driftssjef
 • Skal utfylle skadeskjema. Trenger info om navn på forsikringsselskap og polisenummer. Hvor finner jeg dette?
  Hans Jørgen Hamre
 • Bilkollektivets biler er forsikret i Storebrand forsikring.

  Det er ikke nødvendig å fylle inn polisenr i skademeldingsskjema.
  Alexander Børstad Driftssjef

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.