Hvordan reservere bil?

Hvis ikke du alt har gjort det, bør du starte med å laste ned appen. Den finner du i appbutikkene, lenket opp her. Når Appen er lastet ned er det lett å bestille bil for umiddelbar, eller fremtidig bil.

Åpningssiden i appen er avbildet under. Her ser du hvilke parkeringsplasser som har biler tilgjengelig i perioden du søker etter og passer med valgt filtrering på biltype/ utstyr. Du kan også sentrere kartet til å vise parkeringsplasser nærmest din posisjon ved å trykke på pilen nede i høyre hjørne. Trykk deg inn på ønsket parkeringsplass for å se oversikt over tilgjengelige biler.

Finn bil enklere med listevisning
Skal du planlegge en reservasjon frem i tid, og/eller ønsker spesifikke valg mtp hentested, bilmodell, tillegsutstyr etc anbefaler vi å trykke på listevisningen (markert med grønn sirkel). Du kan også fortsette å bruke karte og legge inn ønsket tidspunkt øverst, men vi foretrekker listevisningen.Her er mulighetene du har ved filtrering i listevisning

  • Filtrering av biltype og funksjoner, samt oversikt over valgte filtre
  • Sortering etter avstand, tilgjengelighet og rekkevidde
  • Adressefelt for bilens plassering
NB Hvis bilen bare er ledig i deler av perioden du har valgt viser den "Tilgjengelighet" i rødt og med en rød ramme.
Husk også at dersom du velger flere filtre som ikke er "kompatible", f.eks. stasjonsvogn og elbil, så vil du ikke få opp noen resultater.

Hvordan legge til favorittstasjoner
Du kan også legge til parkeringsplasser i din liste over favoritter for enklere å finne igjen disse neste gang du skal reservere bil. Dette gjør du ved å først trykke på en ønsket parkeringsplass og trykke på "legg stasjon til favoritter" .
Bilkollektivet

Kommentarer

  • Hvis jeg finner ut at jeg vil beholde leie bilen i en en kortere periode enn planlagt, må jeg fortsatt betale hele beløpet for den reserverte tiden?
    Eirik Vågeskar
  • Hei Eirik! Det stemmer, du kan lese mer om dette i denne tråden. 🙂
    Christin

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.