Hvordan reservere bil?

Hei. Jeg ønsker å booke en bil til helgen, og lurer på hvordan jeg bestiller/reserverer i appen?
Bilkollektivet

Kommentarer

 • Hei. Hvis ikke du alt har gjort det, bør du starte med å laste ned appen. Den finner du i appbutikkene, lenket opp her. Når Appen er lastet ned er det lett å bestille bil for umiddelbar, eller fremtidig bil.

  Åpningssiden i appen er avbildet under. Her ser du hvilke parkeringsplasser som har biler tilgjengelig i perioden du øker etter og passer med valgt filtrering på biltype/ utstyr. Du kan også sentrere kartet til å vise pareringsplasser nærmest din posisjon ved å trykke på pilen nede i høyre hjørne. Trykk deg inn på ønsket parkeringsplass for å se oversikt over tilgjengelige biler. Du kan også legge til parkeringsplasser i din liste over favoritter for enklere å finne igjen disse neste gang du skal reservere bil.   Skal du planlegge en reservasjon frem i tid, og/eller ønsker spesifikke valg mtp hentested, bilmodell, tillegsutstyr etc anbefaler vi å trykke på listevisningen (markert med grønn sirkel). Du kan også fortsette å bruke karte og legge inn ønsket tidspunkt øverst, men vi foretrekker listevisningen.


  Her er mulighetene du har ved filtrering

  • Filtrering av biltype og funksjoner, samt oversikt over valgte filtre
  • Sortering etter avstand, tilgjengelighet og rekkevidde
  • Adressefelt for bilens plassering
  NB Hvis bilen bare er ledig i deler av perioden du har valgt viser den "Tilgjengelighet" i rødt og med en rød ramme.
  Husk også at dersom du velger flere filtre som ikke er "kompatible", f.eks. stasjonsvogn og elbil, så vil du ikke få opp noen resultater.

  Morten Munch-Olsen Daglig leder
  (Oppdatert )
 • Hvis jeg finner ut at jeg vil beholde leie bilen i en en kortere periode enn planlagt, må jeg fortsatt betale hele beløpet for den reserverte tiden?
  Eirik Vågeskar
 • Hei Eirik! Det stemmer, du kan lese mer om dette i denne tråden. 🙂
  Christin

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.