Hvordan kan jeg legge til og fjerne brukere på mitt medlemskap?

Hei. Jeg har et medlemskap hvor det skal være mulig å legge til flere brukere. Hvordan gjør jeg dette, og hvordan kan jeg fjerne brukere igjen?
Bilkollektivet (Oppdatert )

Kommentarer

• Dersom har et medlemskap som inkluderer flere brukere, og er hovedmedlem (kontoeier), kan du invitere flere brukere direkte i appen (antallet er begrenset av type medlemskap). De nye vil da kunne benytte Bilkollektivets kjøretøy på ditt medlemskap. De kan også benytte ditt betalingskort for bruk av kjøretøy, eller de kan registrere sitt eget. .

Slik inviterer du medbrukere:

• Logg inn i appen
    • Klikk på hamburgermenyen øverst til venstre og velg "Deling av medlemskap"
    • Klikk på pluss-tegnet for å invitere medbrukere

Den du inviterer klikker seg så inn på invitasjonslenken og følger stegene.
    For å fjerne en medbruker følger du de samme stegene, går inn på de tre prikkene ved siden av medbrukeren du vil fjerne og velger "fjern bruker".

Se skjermbilde:
    Morten Munch-Olsen Daglig leder
    (Oppdatert )
  • Hei, dette er supert. Kona og jeg deler nå dette. Vi savner imidlertid å se reservasjonen som den andre har gjort, samt å bruke reservasjonen som er foretatt av ektefellen.
    Er det mulig å få til?
    Morten
  • Hei Morten. Så bra.

Det er dessverre ikke mulig i dag. Reservasjoner er personlige og bare tilgjengelig for brukeren som har reservert. Vi vil se på mulighetene for å gjøre dette mer fleksibelt i den videre utviklingen av appen.
    Haakon
  • Hei! Kan en annen medbruker av mitt abonnement kjøre bilen som jeg har reservert, selv om jeg ikke sitter i bilen? Mtp forsikring?
    Joke Verwaard
  • Hei. Hovedregelen er at den som reserverer også skal være sjåfør. Innenfor samme medlemskap er det imidlertid greit å dele på å kjøre, eller hvis man er på langtur (feks) og den som har gjort reservasjonen er med i bilen.
    Morten Munch-Olsen Daglig leder
    (Oppdatert )
  • Heisann! Denne synes jeg var litt vanskelig å forstå (har også lest reglementet uten å forstå det): det er vel ikke slik at den som har reservert MÅ være i bilen når medbruker kjører? Litt klønete om man er på hytta eller fjellet og medbrukeren vil dra en tur til butikken uten «sjefsbrukeren» i bilen.
    Øyvind
  • Hei Øyvind

Det er ikke slik at den som har reservert må være i bilen, men det er den som har reservert som sitter med ansvaret for bilen under hele reservasjonstiden.
    Haakon
  • Koster det ekstra å ha flere brukere?
    Hallvord R. M. Steen
  • Hei Hallvord. Dersom du allerede har et medlemskap som inkluderer flere brukere, så koster det ingenting ekstra å invitere disse til å dele medlemskapet ditt.

Dersom du ikke har flere brukere inkludert i ditt medlemskap idag, så kan du oppgradere til vårt Privatmedlemskap:

Her finner du mer informasjon om hvordan du bytter medlemskap
    Haakon
  • Jeg synes fortsatt dette er forvirrende: den som har reservert sitter med ansvaret, men hva betyr det? Er forsikringen fortsatt gjeldende om medbruker kjører bilen, UTEN at den som har reservert sitter i bilen.
    Urda Blichfeldt
  • Dersom en registrert medbruker på kontoen kjører bilen, så vil forsikringen gjelde om denne kjører alene. Det er også tillatt at andre som ikke er registrert kjører bilen, så lenge hovedmedlemmet er med i bilen.

Dette vil tydeliggjøres i oppdaterte vilkår.
    Haakon
  • Jeg er Privat+-medlem, men finner ikke noen mulighet for å invitere flere brukere i mitt medlemsskap i appen. Er det kun i Privat-medlemsskap det er mulig å ha flere brukere inkludert?
    Roarpett
  • Hei Roar!

Det stemmer at dette kun er mulig på Privat-medlemskapet. Her kan man også de ulike brukerne booke hver sin bil samtidig. Privat+ medlemskapet er et personlig medlemskap, som der en del av bruken dekkes inn gjennom månedskontingenten, og gjør at vi kan gi 50% rabatt på tidsleien. Dette ville ikke vært en økonomisk bærekraftig modell med flere brukere.
    Christin S