Hvordan registrerer jeg utlegg?

Hva med utlegg? Blir de forhåndsgodkjent og trukket fra beløpet før trekk av kortet?
Ismar

Kommentarer

• Hei Ismar

Drivstoff og vask skal primært betales med drivstoffkort fra Circle K som du finner i bilens hanskerom. Les mer om drivstoffkort og rengjøring av bilene her.

Vi har ennå ikke fått inn funksjon for å registrere eventuelle utlegg i appen.
    Dersom du blir nødt til å legge ut ber vi deg inntil videre om å sende inn kvittering til informasjon@bilkollektivet.no, så vil du motta en rabattkupong på beløpet som kan benyttes ved kommende reservasjoner. NB utlegg sendt til andre epostadresser vil ikke bli behandlet.
    Haakon
  • Dette var en funksjon på hjemmesiden som fungerte bra for andelseiere, dersom en hadde utlegg med eget kort. Har funksjonen blitt tatt bort og i så fall hvorfor ?
    Joannis
  • Funksjon for registrering av utlegg ligger på planen for funksjoner vi ønsker å få utviklet. Dette er en liste med flere andre funksjoner, så akkurat når den vil komme på plass er fortsatt ikke fastsatt.
    Haakon
  • Hvordan bruker jeg rabattkupong jeg fikk på utlegg?

Pitt
  • Bruk av rabattkupongen er beskrevet i en annen tråd: https://kundo.no/org/bilkollektivet/d/hvordan-bruker-jeg-rabattkoder/