Kan andre kjøre bilen jeg var booket

Hei,
Dersom jeg har booket en bil, er det da mulig for et ikke-medlem å kjøre bilen mens jeg sitter i bilen? Og vil forsikringen fortsatt gjelde dersom denne personen kjører mens jeg sitter i bilen?
A

Kommentarer

• Ja. Det kan du. Se vilkårene våre punkt 2.3. Der står det:

"Normalt skal Bruker også være fører av kjøretøyet. En Bruker kan låne bort bilen til en annen person dersom begge er registrert i samme Medlemskap i Bilkollektivets systemer. Det er også tillatt å la en annen person føre bilen, så lenge Bruker selv er tilstede i bilen. I begge disse tilfellene er det Bruker (som er registrert som leietaker i Bilkollektivets systemer) som er ansvarlig for leieforholdet i henhold til denne avtalen"

God tur!