Kan man verve venner?

En venn vurderer å melde seg inn i Bilkollektivet. Finnes det noen "verv en venn" fordeler for oss, som man kan lokke med?

Bilkollektivet

Kommentarer

• Mange medlemmer har etterspurt muligheter for å verve venner og kjente
    (Flere medlemmer = bedre tilbud).

Dette er mulig rett i appen:
    Klikk på gavesymbolet 🎁til høyre når du er i kartvisningen i appen.

Straks den du verver er ferdig med sin første tur, vil du og den du verver få kr 300,- og kjøre for hver.
    Haakon
  • Hei, er denne gave-knappen forsvunnet? Den ser ikke ut til å være der lenger? (Se bilde)

Siri Fatnes
  • Hei Siri.

Ja, funksjonen har dessverre forsvunnet for "den gamle medlemsmodellen".

Vervefunksjonen er nå kun tilgjengelig dersom man er medlem av følgende medlemskap/team:
    • Privat
    • Familie
    • Privat+