Mazda MX5

Hei

Er det noe spesielt jeg bør sette meg inn i før bruk av Mazda MX5?
Bilkollektivet

Kommentarer

• Hei

Når du skal benytte Mazda MX5 er det lurt å være klar over følgende:

1.  Bilen har kun 2 seter.
    2. Den har manuelt gir (Husk å holde inne clutchen ved start av bil)
    3. For å setet bilen i revers: press girspaken ned før du setter den i R.
    4. Bilens hanskerom med mappe med instruksjonsbok og drivstoffkort finner du i midten bak setene.
    5.  For å åpne/lukke taket, må du stå helt i ro. Du må også holde knappen inne kontinuerlig til bilen gir beskjed om at taket er helt oppe eller er helt lukket.
    6. Bagasjerommet åpnes ved å trykke på knapp over det siste sifferet i registreringsnummeret bak på bilen:
    7. Det er feste for barnesete med ISO-fix i passasjersetet. Les instruksjonsbok for mer informasjon om montering av barnesete.
    Alexander Børstad Leder for brukeropplevelse
  • Kult!!
    Asbjørn