Nøkkelen

Jeg brukte en bil for første gang. Det var ingen nøkkel. Er dette vanlig? Hvordan skal vi låse bilen hvis f.eks vi er i butikken? Jeg brukte Get around før og da var det bestandig en nøkkel f.eks i hanskerommet.
Frank Larøi

Kommentarer

• Hei. De aller fleste bilene våre har ikke nøkkel og bruker appen for å åpne og låse. Når bilen er åpnet i appen så er det bare å trykke på startknappen for å kjøre. Det eneste unntaket er nok noen varebiler som trenger nøkkelen (fysisk) for å starte.