Parkeringsbot

Hei, jeg har fått parkeringsbot som jeg gjerne vil ha slettet siden parkeringsplassene var opptatt og det er dårlig merket akkurat der. Vanskelig å finne frem Mail. Men burde vel være lett å finne på navnet mitt.
Trond Sebastian Rusten

Kommentarer

• Hei. Vi kan dessverre ikke dekke parkeringsbot for brukerne våre. Som fører av bilen er du ansvarlig for å følge trafikkregler, også parkering. Det gjelder uansett om merkingen er dårlig. Skal du klage, må du klage til den som har utstedt boten.

Beklager