Utmelding

Hei. Jeg trenger hjelp til å melde meg ut. Beskrivelsen av hvordan man gjør det i appen viste seg å ikke stemme. Årsaken til utmeldelsen er at jeg ikke bruker medlemskapet i praksis.
Kristian Marstrand Pladsen

Kommentarer

• Hei. For å stanse eller endre medlemskapet ditt kan du gå inn i appen på "min profil" og velge "abonnement". Du kan også slette hele profilen din ved å trykke på slett konto nederst i profilen.