Utskilling av bompenger

Hei

Alle reservasjoner opprettet etter 09.01.2023 kl 09:15 vil automatisk bli fakturert for bompenger etter reservasjonsslutt. Bompenger var tidligere inkludert i kilometerprisen noe som førte til at vi var nødt til å legge på 25 % mva. Nå som vi har skilt ut bompengene betyr det at du som bruker ikke lenger må betale mva på bompenger. Automatisk viderefakturering av bompenger betyr også at fordelingen av bomkostnader vil bli mer rettferdig da alle betaler faktiske bompenger på sin reservasjon.

VI har nå kunnet redusere km-prisene tilsvarende gjennomsnittlig bompengekostnad pr km for hver enkelt biltype. Nye km-satser ser du i appen når du bestiller.
Alexander Børstad Driftssjef