Validering av førerkort

Jeg har vært medlem i flere år. Har fått melding om å validere førerkortet, men leønken i eposten er utgått. Må jeg reservere bil for å validere førerkortet?  Eller hvordan validerer jeg førerkortet?
Bente Margaret Oftedal

Kommentarer

• Hei Bente.

Hvis du går inn i appen og inn på hamburger menyen i venstre hjørnet, så inn på "min profil" så skal du kunne se under overskriften førerkort en knapp som heter "validering av førerkort". Dersom du trykker deg inn på den så skal du kunne validere førerkortet online med en gang. Pling på igjen dersom det fortsatt ikke skulle fungere, så hjelper vi deg videre.

Ønsker deg en fin dag videre.
    Thea
  • Flott! Det virket!
    Bente Margaret Oftedal
  • Så godt å høre Bente!
    Thea