Er det mulig å forhåndsbetale til Bilkollektivet?

Hei. Jeg lurer på om det er mulig å forhåndsbetale til Bilkollektivet? For eksempel a-konto betaling, eller sette inn penger på en konto som jeg kan kjøre for…
Bilkollektivet

Kommentarer

• Ja! Hos oss er det mulig med forhåndsbetaling hvis du ønsker det. Det kan for eksempel være en fin løsning hvis du skal på en lengre tur og vil være sikker på å ha satt av nok penger til bilbruk.

Slik gjør du det:

1. Gå inn i appen og gjør en reservasjon (Hvis du allerede har gjort en reservasjon må du kansellere denne (egen lenke nederst på reservasjonssiden) og reservere på nytt.
    2. På bekreftelsessiden til reservasjonen, under «Betalingsmåte» velger du «Løs inn rabattkode» (fig 1)
    3. Trykk på «+» tegnet nederst til høyre (fig 2)
    4. Velg ønsket kupong, for eksempel «Forhåndsbetaling kr 5.000,-» (fig 3)
    5. Godta vilkår og fullfør kjøpet
    6. Bekreft reservasjonen.
    Du har nå forhåndsbetalt 5.000,- kroner som trekkes fra denne reservasjonen. Dersom du kjører for mer enn 5.000,- kroner vil det overskytende blir trukket på betalingskortet ditt etter turen som vanlig. Dersom du kjører for mindre enn 5.000,- kroner kan du velge kupongen på nytt ved neste reservasjon (denne ligger da tilgjengelig i «Løs inn rabattkode» (pkt 2 over). Det er ingen tidsbegrensning eller begrensning på hvor mange ganger du kan benytte en kupong, så lenge det er penger igjen på denne.

Fig 1:

Fig 2:

Fig 3:

Morten Munch-Olsen Daglig leder
  • Dette ser ikkje ut til å fungere for meg, din figur 3 ser slik ut for meg:

Dette er frå ein bedriftskonto, men etter å ha endra "BEDRIFT" til "PRIVAT" i Bruk-menyen i første steg i reservasjonsprosessen.

Tore Anderson
  • Hei. Det er dessverre kun privatmedlemmer som kan forhåndsbetale. Selv om du booker "privat" i bedriftsabonnementet får du dessverre ikke tilgang til forhåndsbetaling.