Hurtiglading i Danmark

Hvordan finnet man en egnet ladestasjon i Danmark? Ønsker å bruke ladebrikke
.w
Hilde Ingeborg Joakimsen

Kommentarer

• Hei Hilde,
    I appen kan du navigere til ladeplasser i hele Europa.
    Slik finner du oversikt og navigerer til ladeplasser i appen:
    1. Velg en bil eller reservasjon
    2. Klikk på "Ladenivå"
    3. "Ladestasjoner" - klikk på "kart" eller "vis"
    4. Velg visning som "kart" eller "liste"
    5. Velg en stasjon og klikk "navigasjon"
    6. Klikk "start".

Martina
  • Hei Martina, takk for svar.
    Det kan være greit å vite at her ii området rundt Ebeltoft er det Clever ladestasjoner som finnes og for å bruke disse må man laste nedappen til Clever, opprette en bruker og legge inn kredittkort. Deretter går det veldig greit!

Cirkle K har ikke ladere, i hvert fall ikke de vi har besøkt.

​Hilsen Hilde
    hilde Ingeborg Joakimsen