Til seneste kommentar

Hva gjør man om man glemmer noe i bilen?

En passasjer mener hun glemte vottene sine i bilen jeg brukte i helgen. Finnes det noe sted der gjenglemt evt. leveres, eller noen måte å sjekke om slikt er i bilen uten at man må reservere den på nytt?

Hanne Østli Jakobsen

Kommentarer

 • Hei Hanne.

  Det er viktig å sjekke bilen nøye for gjenglemte ting før du avslutter reservasjonen.
  Om du allikevel skulle glemme noe kan du reservere bilen på nytt og gå å sjekke den. Du kan da reservere bilen for bare 15 minutter, så det koster deg ikke mye.
  Hvis vi finner eller får inn gjenglemte ting oppbevarer vi det i et par uker før vi leverer til politiets hittegods.
  Haakon
 • Koster ikke mye? Er du morsom eller? Glemte noe i bilen jeg leide og det kosta meg 80kr for 3 minutter. Dere er gjerrige og frekke som mener det. Latterlig at man må reservere på nytt når dere som
  har døgnåpen assistanse kan åpne bilen i ikke et minutt engang og deretter låse den, men nei dere skal ta betalt. Det koster ingenting å være en god person. Skittent spill.
  ibrahim rauf
 • Hei Ibrahim. Hvilken bil hadde du booket? Du skal kun betale for 15 min, som gir en kostnad på 1/4 av timeprisen. Dersom du er Klikk og Kjør medlem, blir du nok dessverre også trukket kr 35 i oppstartgebyr. Vi skulle gjerne hatt andre muligheter for åpning av bil uten booking, men med tildrtrekkelig verifisering av brukeren. Men dette er p.t. det systemet tillater oss. Tidligere hendte det vi fjernåpnet biler for brukere uten reservasjon, men dette førte dessverre til en del svindel, så det måtte vi slutte med.
  Haakon
 • Hei,glemte ting inni bilen etter levering
  Emad
 • Hei Emad! Da kan du booke den samme bilen for minste mulige leietid på 15 minutter for å hente ut det du har glemt.
  Christin S
 • Hyre gir muligheten til å låse opp bilen et kort øyeblikk imens en er i telefon med kundeservice. Kan dette også muliggjøres for oss?
  Simen
 • Hei Simen! Vi skulle gjerne hatt andre muligheter for åpning av bil uten booking, men med tilstrekkelig verifisering av brukeren. Men dette er p.t. det systemet tillater oss. Tidligere hendte det vi fjernåpnet biler for brukere uten reservasjon, men dette førte dessverre til en del svindel, så det måtte vi slutte med.
  Christin S

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.