Hvilke typer medlemskap tilbyr dere og hva koster de?

Hei. Jeg lurer på hvilke typer medlemsmodeller dere har og hva det koster å bli medlem i Bilkollektivet?
Bilkollektivet

Kommentarer

• Hos bilkollektivet kan du velge "Klikk og kjør", hvor du kun betaler for bruk (ingen innmeldingsavgift, eller månedsabonnement), eller du kan bli medeier og velge mellom flere modeller som gir ulike fordeler.

Her finner du mer informasjon om medlemskapene og kostnader forbunnet med dem.

Bilkollektivet har faste priser for bruk av kjøretøy.
    Priser for bruk finner du i vår prisliste.