Hva med parkering?

Har bilene fast parkering? Og hva med parkering underveis?
Bilkollektivet

Kommentarer

 • Bilkollektivets kjøretøy har gyldig parkering på faste oppstillingsplasser.

  Våre elbiler i Oslo har også allsonekort og kan parkere i soner for beboerparkering underveis - men må som vanlig settes tilbake på fast oppstillingsplass ved endt reservasjon.

  Dersom man underveis i en reservasjon parkerer på en annen plass, er en selv ansvarlig for parkering etter gjeldende vilkår, samt eventuell betaling og gebyrer. Dette gjelder også i anlegg med automatisk skiltgjenkjenning.

  Ved manglende betaling vil Bilkollektivet motta faktura og viderefakturere medlem etter gjeldende vilkår.

  Haakon
 • Ad parkering Munkedamsveien 69.  Vær så vennlig å parkere innenfor oppmerket felt. Det er trangt og det skal ikke mye til før nabobiler ikke får plass. Mange er flinke men enkelte kan ikke parkere. ( har de førerkort??)
  Trygve Anghus
 • Vi anmoder alle våre medlemmer om å parkere i tråd med oppmerking og forskrifter. Førerkort er krav for å bruke Bilkollektivets biler, men garanterer dessverre ikke at alle er eksperter på lukeparkering 🙁
  Alexander Børstad Driftssjef
  (Oppdatert )
 • Hei, skal hente en bil i Trondheimsveien 2 i morgen.
  Kan jeg parkere min el-bil på plassen til den som jeg henter?

  Roald Aa. 

  Roald Aateigen
 • Hei

  Bilkollektivet leier selv parkeringsplassene vi benytter. Her registreres gjerne registreringsnummeret til bilen digitalt i parkeringsselskapets system. Bilkollektivet kan derfor ikke tilby at andre biler enn de vi har dedikert pr oppstillingsplass kan settes der. I Trondheimsveien 2 er det Aimo park som drifter p-huset. Du har mulighet til å parkere på korttidsparkering her mot betaling og parkering i henhold til aimoparks vilkår.
  Alexander Børstad Driftssjef
 • Hei, om jeg leier en bil på Frogner (ikke elbil), kommer den minst med beboerparkering for Frogner (2300)  så at mens jeg bruker den jeg kan parkere på andre gater i samme zone?
  Teresa
 • Hei

  Det er på nåværende tidspunkt slik at alle våre elbiler, samt de fleste fossilbiler som står på kommunale parkeringsplasser reservert for Bilkollektivet i oslo som har allsonetillatelse (parkering i sone 2300) inkludert. Det er kun biler med klistremerke om beboerparkering inkludert, som kan parkeres på beboerparkering gratis.

  Les gjerne mer om beboerparkering på bilkollektivets biler her. 

  Alexander Børstad Driftssjef
 • All of our electric cars have beboerparkering in all zones. Most of the cars that have permanent parkingspots in municipal parkings does also have this. To know if the car have this permit you have to look for the sticker in front of the windshield.
  Alexander Børstad Driftssjef
 • Hei!
  Noen tips til hva man kan gjøre dersom bilens faste parkeringsplass er tatt av noen andre når man skal returnere bilen?
  Oddvin
 • Hei

  På statens vegvesen sine innloggede sider kan man enkelt finne registrert eier av et kjøretøy. Det beste vil selvfølgelig være å komme i kontakt med eier av kjøretøyet slik at dette flyttes og vår plass kan benyttes igjen.


  Alexander Børstad Driftssjef
 • Hei, kan man f eks hente bil på en av løkkas parkeringsplasser og når man er ferdig med turen parkere den hos en av Skøyens parkeringsplasser?
  Susanne Thoresen
 • Hei

  Nei. Alle våre biler har faste parkeringsplasser og må hentes og leveres på samme oppstillingsplass. Dette grunnet mulighet for forhåndsreservering i appen. Når man skal kunne bestille biler frem i tid, må man også vite hvor disse står parkert. I tillegg har dette også å gjøre med antall parkeringstillatelser og plasser samt registrering av registreringsnummer knyttet til parkeringstillatelser å gjøre.
  Alexander Børstad Driftssjef
 • Når ble det montert opp skilt i Bjerregaardsgate 24?
  K Steigen Vidar Edvin
 • Hei

  Skiltet for bildeling reservert bilkollektivet er satt opp i løpet av denne uken, og vi venter nå på at posen over skiltet skal fjernes, så bilkollektivet kan utplassere biler her.
  Alexander Børstad Driftssjef
 • Hei,
  Jeg har fått en faktura i en parkeringsapp for en bil jeg har leid tidligere. Faktura gjelder for en annen bruker. Hva gjør jeg?
  HEGE
 • Hei

  Det er viktig å slette bilen fra parkeringsapp når du ikke disponerer bilen lenger.
  Du er derfor nødt til å kontakte selskapet som leverer appen/ parkeringen for å høre hvordan dette kan løses. Kanskje kan de refundere deg pengene og sende faktura for parkeringen til bilkollektivet som igjen viderefakturerer til bruker som har benyttet bilen.
  Alexander Børstad Driftssjef
 • Hei! Kan man parkere og lade bilen underveis i reservsjonen på deres faste oppstillingsplasser?
  Rokhman
 • Hei. Ja, du kan kan parkere og lade på bilens faste oppstillingsplass underveis i en reservasjon ved behov.

  Du kan ikke benytte andre av bilkollektivets plasser enn der bilen hører hjemme.
  Alexander Børstad Driftssjef

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.