Hva med parkering?

Har bilene fast parkering? Og hva med parkering underveis?
Bilkollektivet

Kommentarer

 • Bilkollektivets kjøretøy har gyldig parkering på faste oppstillingsplasser.

  Våre elbiler i Oslo har også allsonekort og kan parkere i soner for beboerparkering underveis - men må som vanlig settes tilbake på fast oppstillingsplass ved endt reservasjon.

  Dersom man underveis i en reservasjon parkerer på en annen plass, er en selv ansvarlig for parkering etter gjeldende vilkår, samt eventuell betaling og gebyrer. Dette gjelder også i anlegg med automatisk skiltgjenkjenning.

  Ved manglende betaling vil Bilkollektivet motta faktura og viderefakturere medlem etter gjeldende vilkår.

  Haakon
 • Ad parkering Munkedamsveien 69.  Vær så vennlig å parkere innenfor oppmerket felt. Det er trangt og det skal ikke mye til før nabobiler ikke får plass. Mange er flinke men enkelte kan ikke parkere. ( har de førerkort??)
  Trygve Anghus
 • Vi anmoder alle våre medlemmer om å parkere i tråd med oppmerking og forskrifter. Førerkort er krav for å bruke Bilkollektivets biler, men garanterer dessverre ikke at alle er eksperter på lukeparkering 🙁
  Alexander Børstad Utviklingssjef
  (Oppdatert )
 • Hei, skal hente en bil i Trondheimsveien 2 i morgen.
  Kan jeg parkere min el-bil på plassen til den som jeg henter?

  Roald Aa. 

  Roald Aateigen
 • Hei

  Bilkollektivet leier selv parkeringsplassene vi benytter. Her registreres gjerne registreringsnummeret til bilen digitalt i parkeringsselskapets system. Bilkollektivet kan derfor ikke tilby at andre biler enn de vi har dedikert pr oppstillingsplass kan settes der. I Trondheimsveien 2 er det Aimo park som drifter p-huset. Du har mulighet til å parkere på korttidsparkering her mot betaling og parkering i henhold til aimoparks vilkår.
  Alexander Børstad Utviklingssjef
 • Hei, om jeg leier en bil på Frogner (ikke elbil), kommer den minst med beboerparkering for Frogner (2300)  så at mens jeg bruker den jeg kan parkere på andre gater i samme zone?
  Teresa
 • Hei

  Det er på nåværende tidspunkt slik at alle våre elbiler, samt de fleste fossilbiler som står på kommunale parkeringsplasser reservert for Bilkollektivet i oslo som har allsonetillatelse (parkering i sone 2300) inkludert. Det er kun biler med klistremerke om beboerparkering inkludert, som kan parkeres på beboerparkering gratis.

  Les gjerne mer om beboerparkering på bilkollektivets biler her. 

  Alexander Børstad Utviklingssjef
 • All of our electric cars have beboerparkering in all zones. Most of the cars that have permanent parkingspots in municipal parkings does also have this. To know if the car have this permit you have to look for the sticker in front of the windshield.
  Alexander Børstad Utviklingssjef

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.