Til seneste kommentar

Hva skjer hvis jeg ikke har dekning på kortet?

Hei Bilkollektivet!
Hva skjer hvis jeg bruker bil og ikke har nok penger på betalingskortet mitt?
Bilkollektivet

Kommentarer

 • Hei.

  Du må sørge for at det er nok penger når du bruker bil. Hver reservasjon belastes kort tid etter endt reservasjon. Hvis du ikke har dekning på kortet får du purring og du kan få et purregebyr. Ved manglende betaling blir kontoen sperret for å opprette nye reservasjoner og etter 7 dager med manglende betaling vil også alle fremtidige reservasjoner kanselleres. 

  Dette gjør vi for å hindre misbruk.

  Dette er i henhold til vilkårene (pkt 7) og prislisten vår.

  Hvor mye turen kommer til å koste ser du når du reserverer i Appen. Her kan du også legge inn forventet antall kilometer for å få beregnet riktig kilometerpris. Slik skal det ikke være noe problem å vite hvor mye penger du må ha på kortet. Du kan også velge å å forhåndsbetalehvis det er ønskelig
  Morten Munch-Olsen Daglig leder
  (Oppdatert )
 • Det der er alt for streng praksis spør du meg.
  Som freelancer har jeg i perioder lite penger på konto, selv om det er mangfoldige titusner utestående som kommer på konto innen kort tid. Stort sett er ikke dette et problem for meg i mitt tilfelle da bedriften har begynt på rulle å gå bedre og bedre med årene, men i min bransje tar det laaaang tid å bygge seg opp en økomnomisk flyt. Jeg har holdt på i 20 år og engasjementet mitt er ikke styrt av penger, men kunstnerisk integritet og skaperkraft. Men i ny og ne havner jeg i situasjoner der jeg har utestående penger på vei, men lite på konto. Jeg må allikevel gjennomføre jobber jeg har påtatt meg og har valgt å lene meg på Bilkollektivets tjeneste i både jobb og privat sammenheng.
  Dette fungerer desverre ikke for meg, og sansyneligvis heller ikke for mange andre. De fleste av mine kollagaer bruker Bilkollektivet slik som jeg og har lignende erfaringer og følelser rundt denne straffepraksisen..

  Bilkollektivets non profit profil er en saga blått, men dere smykker dere fremdeles med tittelen. Dere ser sikkert bullshitten i øynene fra tid til annen selv, men dere har havna i pengegaloppen og mista idealismen som en gang var tydelig i kollektivet.

  Jeg ser meg om etter andre løsninger. Og det synes jeg egentlig er veldig synd!
  Morten Minothi Kristiansen
 • Hei, Morten. Vi er lei oss for at du opplever dette som vanskelig. Likevel er det nok slik at hvis du trenger kreditt så må du gå til banken ikke oss.

  Når det gjelder "non-profit", så innebærer det at alle inntektene våre går tilbake til selskapet og at ingen ting hentes ut i utbytte til eiere. Den modellen står vi fast på!
  Morten Munch-Olsen Daglig leder

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.