Hva skjer ved innrapportering av skader

Hei,

Jeg legger ofte merke til ikke-loggførte små bruksmerker, riper og hakk på bilene jeg bruker for første gang.

Hva skjer egentlig når jeg loggfører disse? Det er vel en nokså stor sannsynlighet for at bare noen eller kanskje ingen av disse skadene var påført av forrige bruker, men at han ikke så dem. Hvordan avgjør dere hvem som er ansvarlig for slike skader?
Peder S

Kommentarer

• Hei Peder.

Er ikke alle skader som er like enkle å se og er ikke alltid bilene heller er skinnende rene så man ser alle. Så noe avvik på innmeldinger kan forekomme av disse grunner.

Bare å fortsette å logge inn alle skader du ser og logger du inn alt ved starten av reservasjonen så vil jo systemet vite at disse er meldt inn av deg før du startet å kjøre. Dersom du skulle bli usikker kan du alltids sende oss en chat, epost eller ringe inn så vi kan sjekke loggen på bilen og notere ned.

Ønsker deg en fin helg videre!
    Thea