Hvor gamle er bilene?

I hvilken stand er Bilene jeg kan reservere som medlem av Bilkollektivet?
Bilkollektivet

Kommentarer

• Alle bilene er av nyere dato (maks 3 år) og profesjonelt vedlikeholdt av oss. De har alt av sikkerhetsutstyr og er generelt godt utstyrte. For eksempel er ryggekamera, cruice control, automatgir, dabradio, bluetooth og gps standard i de fleste bilene. Alle personbiler har ISO-fix feste for barneseter.