Hvordan bruker jeg rabattkoder?

Karin Eriksen Andersgaard

Kommentarer

• Hei Karin

Det er enkelt å bruke rabattkodene når du bestiller bil i appen. Når du bekrefter reservasjonen er det bare å velge "løs inn rabattkode". Da får du oversikt over rabattkodene du har, med beløp og ev. varighet. Trykk på den du vil bruke og den legges til betalingen. Du kan kun velge en rabattkode per reservasjon.

Se eventuelt også vedlagt skjermopptak.

Haakon
  • Ser greit ut, dette. Men hva hvis man har flere rabattkoder? Må man fordele det utover flere reservasjoner?

Rebecca
  • Hei Rebecca! Du kan beklageligvis bare bruke en rabattkode om gangen. 😊
    Christin
  • Kan jeg løse inn en rabattkode på en reservasjon som jeg allerede har gjort?

Anke Loska
  • Dessverre. Kun nye reservasjoner.
    Haakon
  • Hei! Får man benyttet rabattkoden senere dersom man likevel avbestiller bookingen man har lagt inn rabattkode på?
    Solveig
  • Hei, Solveig! Det får man. Dersom det er verdi igjen på rabattkoden, vil resterende beløp kunne benyttes på neste reservasjon:)
    Oskar
  • Hei, er det ikke mulig å legge inn rabattkoden som betaling for en framtidig reservasjon?
    Sofie Skjeflo
  • Det kan du. Når du foretar reservasjonen i appen velger du "løs inn rabattkode" slik det er beskrevet over.
    Morten Munch-Olsen Daglig leder
  • Hei, er gyldighetsdatoen på rabattkoden mulig å forlenge?
    Bjørn
  • Hei. Nei det går nok dessverre ikke.