Hvordan fyller og betaler jeg for drivstoff, vask etc?

Hvordan fyller jeg drivstoff/bensin underveis i en reservasjon?

Er vask også inkludert?
Bilkollektivet Anmeld upassende innhold

Kommentarer

• Hos bilkollektivet er drivstoff inkludert i leieprisen.

Alle bilene har drivstoffkort fra Circle K som skal brukes ved fylling av drivstoff, hurtiglading på Circle K, samt vask i vaskehall og ved kjøp av rekvisita, som for eksempel vindusspylervæske. Husk at du også kan få rabatt for rengjøring av bilen.

Ved retur av bil skal det være minst 1/4 tank med drivstoff.

Bilen skal også leveres ren og ryddig.

Drivstoffkortene skal ligge i bilens mappe i hanskerommet (den med instruksjonsbok).

Slik bruker du drivstoffkortene:

• Åpne den aktive reservasjonen i appen
    • Under "Kjøretøyinfo" Trykk på "Fylle Drivstoff":
    • Du får nå opp pinkode og bilens kilometerstand i appen. Tast inn kortets pinkode og fyll drivstoff.

Det er ikke nødvendig å ta ut kvittering ved bruk av bilkollektivets Circle k kort.
    Alexander Børstad Leder for brukeropplevelse
    (Oppdatert ) Anmeld upassende innhold
  • Hei,

hvordan er det med å fylle drivstoff i utlandet?
    Simon
  • Hei Simon,

Circle k kortene fungerer også på Circle k stasjoner i utlandet.
    Alexander Børstad Leder for brukeropplevelse
  • Takk for svar! Hvordan er det i land hvor det ikke finnes Circle K?
    Simon
  • I land/områder hvor du ikke klarer å finne noen circle k stasjon er du nesten nødt til å legge ut for drivstoff selv.

Les mer om utlegg for drivstoff her.
    Alexander Børstad Leder for brukeropplevelse
  • Hei, jeg har reservert en bil for første gang og vi drar til Tyskland i neste uke.
    Er drivstoffkortet da en ROUTEX? Og kan jeg benytte kortet i Tyskland hos ARAL som er også del av ROUTEX?
    Takk på forhånd.
    Sandra
  • Hei

Våre drivstoffkort er bedriftskort fra Circle k og ikke en del av ROUTEX.
    Alexander Børstad Leder for brukeropplevelse
  • Hei.

Er det mulig å kjøpe drivstoff selv?
    Hva betaler vi for drivstoff fylt på Circle k?  Er det prisen som står på pumpa eller har Bilkollektivet avtale om redusert pris?
    Ingun
  • Hei

Ved fylling av drivstoff er det ønskelig at bilkollektivets drivstoffkort benyttes.
    I hovedsak er pris på pumpa gjeldende, men det ligger inne en rabatt ved bruk av bilkollektivets kort.
    Alexander Børstad Leder for brukeropplevelse
  • Grunnen til at jeg spør er at jeg har rabattkort og drivstoffavtale med en annen som betaler for meg.  Blir drivstoffet spesifisert på en faktura eller hvordan ser vi hva vi betaler for det?
    Ingun
  • Hos bilkollektivet er drivstoff inkludert i leieprisen. (km pris inkluderer drivstoff og bompenger) Dette er også årsaken til at bilkollektivets drivstoffkort skal benyttes ved fylling av drivstoff.

Alexander Børstad Leder for brukeropplevelse