Hvorfor er det en fast sats pr km når jeg leier bil?

Når du benytter en bil vil det alltid være knyttet faste og variable kostnader til bruk av denne.

I tidsleie (time/døgn) er kostnadene for leasing / avskrivninger , rentekostnader, service, forsikring og avgifter, parkeringsplass, brukerstøtte, bookingsystem, betalingsløsning, telematikk, dekk / dekkskift og renhold inkludert.

De variable kostnadene som drivstoff og slitasje dekkes inn av km-prisen.

Utover dette må du du selv dekke kostnader som bompenger, hurtiglading og parkering underveis.
Bompenger for passering på Autopass-stasjoner vil automatisk bli viderefakturert i bookingsystemet og trekkes på ditt registrerte betalingskort. Parkerer du underveis i en reservasjon er det viktig at du selv sørger for å betale dette selv.

Alexander Børstad Driftssjef (Oppdatert )

Kommentarer

• hvor mange km kan jeg kjøre

amir
  • Hei Amir!
    Du kan kjøre så mange kilometer du ønsker i løpet av din reservasjon, men du betaler da også en fast kilometerpris for hver kilometer som kjøres. Prisen variere fra biltype til biltype, og du finner en oversikt i prislisten vår. 🙂
    Christin S