Hvorfor er det en fast sats pr km når jeg leier bil?

Når du benytter en bil vil det alltid være knyttet faste og variable kostnader til bruk av denne.

I tidsleie (time/døgn) er kostnadene for leasing / avskrivninger , rentekostnader, service, forsikring og avgifter, parkeringsplass, brukerstøtte, bookingsystem, betalingsløsning, telematikk, dekk / dekkskift og renhold inkludert.

De variable kostnadene som drivstoff og slitasje dekkes inn av km-prisen.

Utover dette må du du selv dekke kostnader som bompenger, hurtiglading og parkering underveis.
Bompenger for passering på Autopass-stasjoner vil automatisk bli viderefakturert i bookingsystemet og trekkes på ditt registrerte betalingskort. Parkerer du underveis i en reservasjon er det viktig at du selv sørger for å betale dette selv.

Alexander Børstad Driftssjef (Oppdatert )