Til seneste kommentar

Kan andre kjøre bilen jeg har reservert?

Hei. Spørsmålet mitt rundt deling gjelder først og fremst i en situasjon der vi er på ferie- eller langtur og det blir veldig slitsomt at kun en kan kjøre bilen. Vil vi være dekket forsikringsmessig hvis den andre personen har et vanlig medlemskap?
Ola Skatvedt

Kommentarer

 • Hei. Hovedregelen er at den som har reservert bilen også skal kjøre denne. Men, så lenge denne er med i bilen, feks på langtur, så er det greit at andre også kjører. I tillegg kan du låne bort bilen til medbrukere på samme abonnement (dersom du har ett av medlemskapene som har flere brukere). Det som ikke er lov er å låne bort bilen til andre utenfor ditt medlemskap.
  Morten Munch-Olsen Daglig leder
 • Hei,
  Vi har en medlemskap med "Family Share". Vi er 3 bruker og vi er på en helgstur sammen.
  - Du nevner at vi kan låne bort bilen til andre? Hvordan kan vi gjøre det i appen?
  -Vi har ikke kort lenger men åpner bilen med appen. Er det mulig at de andre i medlemskap også får nøkkel til bilen?
  Takk for svaret!
  Mvh Joel
  Joel Biedermann
 • Hei Joel

  Familiedeling handler i første omgang om at man deler medlemskapet med flere, og kun betaler 1 andel og en månedskontingent. Kontoeieren kan også velge å dele sitt betalingskort med de andre som deler kontoen.

  Reservasjoner er foreløpig kun tilgjengelig fra bra brukerkontoen som har gjort reservasjonen. Vi jobber med å få en enda smidigere løsning for deling av reservasjoner på sikt. Inntil videre må man logge inn på kontoen som har gjort reservasjonen for å benytte den. Man vil da få tilgang til reservasjonen og åpning/låsing av bilen i appen.
  Haakon
 • Hei, jeg har blitt syk. Kan mannen min som har et annet medlemskap hos dere, klikk og kjør, kjøre bilen hjem?
  Nina Skarra
 • Hei. Andre brukere registrert hos oss kan kjøre bilen, men den som har reservert bilen vil uansett være ansvarlig for bile under reservasjonen.
  Haakon
 • Hei! Forstår fortsatt ikkje heilt kva som gjelder her for oss som ikkje har Familie-abbonement. Dersom eg er Privat+-medlem og er på langtur med mannen min (som ikkje har eget abbonement), kan han også kjøre så lenge eg er med i bilen?
  Ingeborg
 • Ja, det stemmer Ingeborg.
  Så lenge du er med.
  Haakon

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.