Kan andre kjøre bilen jeg har reservert?

Hei. Spørsmålet mitt rundt deling gjelder først og fremst i en situasjon der vi er på ferie- eller langtur og det blir veldig slitsomt at kun en kan kjøre bilen. Vil vi være dekket forsikringsmessig hvis den andre personen har et vanlig medlemskap?
Ola Skatvedt Anmeld upassende innhold

Kommentarer

• Hei. Hovedregelen er at den som har reservert bilen også skal kjøre denne. Men, så lenge denne er med i bilen, feks på langtur, så er det greit at andre også kjører. I tillegg kan du låne bort bilen til medbrukere på samme abonnement (dersom du har ett av medlemskapene som har flere brukere). Det som ikke er lov er å låne bort bilen til andre utenfor ditt medlemskap.
    Morten Munch-Olsen Daglig leder
  • Hei,
    Vi har en medlemskap med "Family Share". Vi er 3 bruker og vi er på en helgstur sammen.
    - Du nevner at vi kan låne bort bilen til andre? Hvordan kan vi gjøre det i appen?
    -Vi har ikke kort lenger men åpner bilen med appen. Er det mulig at de andre i medlemskap også får nøkkel til bilen?
    Takk for svaret!
    Mvh Joel
    Joel Biedermann
  • Hei Joel

Familiedeling handler i første omgang om at man deler medlemskapet med flere, og kun betaler 1 andel og en månedskontingent. Kontoeieren kan også velge å dele sitt betalingskort med de andre som deler kontoen.

Reservasjoner er foreløpig kun tilgjengelig fra bra brukerkontoen som har gjort reservasjonen. Vi jobber med å få en enda smidigere løsning for deling av reservasjoner på sikt. Inntil videre må man logge inn på kontoen som har gjort reservasjonen for å benytte den. Man vil da få tilgang til reservasjonen og åpning/låsing av bilen i appen.