Leie bil for medlem i Bergen

Jeg er medlem i bildeleringen i Bergen. Gir det mulighet for å leie bil hos dere?
Rita

Kommentarer

• Hei

Bildeleringen i Bergen er medlem hos oss i Bilkollektivet. Ta kontakt med Bildeleringen i så vil du bli invitert inn på deres konto hos i Bilkollektivet. Derfra vil du få mulighet til å bestille bil via vår app.
    Alexander Børstad Driftssjef
  • Er det de samme priser som gjelder i Bergen,
    og kan man bruke appen på samme måte som i Oslo,
    dvs. at man ikke trenger ytterligere nøkkel eller annet?
    Per Ivar Martinsen
  • Hei

Bildeleringen Bergen er en egen organisasjon med egne priser og betingelser. Bergen tilbyr ikke åpning av bil via app på samme måte som Bilkollektivet.

Du kan lese mer om Bildeleringen på deres egne hjemmesider.
    Alexander Børstad Driftssjef

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.