Me blir fakturert sjølv om eg sletta konto og app

Tittelen seier alt
Erlend Løken

Kommentarer

• Hei Erlend
    Jeg finner dine to betalinger/trekk og har lagt disse til refundering. Pengene vil komme tilbake til konto de ble trukket fra i løpet av noen dager (bankens behandlingstid).
    Hva som har skjedd her kan jeg dessverre ikke si deg. Det er på grunn av slike hendelser det er viktig at medlemskapet blir korrekt avsluttet fra vår side og ikke bare at man stenger / sletter selv. Håper du ikke blir trukket også nå i juni, da skulle det jo ha vært i dag.

Ha en fin sommer!

Anitra Sandvold
    Økonomikonsulent
    Anitra