Hva er medlemsnummeret mitt?

Hei, eg har alltid brukt å logge på med eitt av medlemsnummera mine (privat eller jobb), men det fungerer ikkje lenger.  Korleis kan eg vite kva medlemsnummer som er assosiert med e-postadressa mi?

Kjetil Torgrim Homme

Kommentarer

• Hei Kjetil

Vår nye app og reservasjonssystem benytter seg ikke lenger av medlemsnummer på samme måte som før. Du bruker nå din epostadresse for å logge inn.

Du vil nå kunne benytte én epostadresse til å logge inn, og administrere dine ulike medlemskap fra din brukerkonto.

Vi er fortsatt i prosess om å knytte data fra din gamle konto mot det nye systemet, og medlemsnummer vil trolig komme på plass etter hvert - men vil som sagt ikke lenger noen praktisk funksjon.