Reduksjon av egenandel ved skade

Hei

Hvordan kan man reservere med reduksjon av egenandel ved skade?
Informasjon

Kommentarer

• Hei

Etter innspill fra flere av våre medlemmer er nå reduksjon av egenandel ved skade satt som default ved reservasjon i app:

Dersom du ønsker reduksjon av egenandel ved skade er det bare å finne ønsket bil og reservere den.

Dersom du ikke ønsker reduksjon av egenandel ved skade på din reservasjon:
    Finn ønsket bil, bla ned til "Tilleggstjenester" og fjern haken for reduksjon av egenandel ved skade før du reserverer bilen.

Alexander Børstad Driftssjef
    (Oppdatert )
  • Betyr det at siden jeg har reservert gjennom appen, har jeg automatisk fått denne reduksjonen? det er jo det jeg ønsker...

Kristine Høiland
  • Hei Kristine,

Siden dette er default vil du få reduksjon av egenandel ved skade ved booking i appen, dersom du ikke velger dette bort. Under dine reservasjoner kan du også selv se om du har reduksjon av egenandel ved skade reservert eller ikke:

-Gå inn på den gjeldende reservasjonen og scroll ned:

Alexander Børstad Driftssjef
  • Me har eit bedriftsmedlemskap. Me ønskjer å setje ein felles standard her for denne tenesta som ikkje individuelle tilsette/sjåførar kan overstyre i appen når dei reserverer bilar til bedriftsreiser (for private reiser bør dei imidlertid få velge sjølv). Er det mogleg?
    Tore Anderson
  • Hei

Dessverre har vi ikke mulighet til å endre funksjonen fordelt pr bedrift. Reduksjon av egenandel ved skade må derfor aktivt velges bort ved opprettelse av reservasjon dersom dette ikke er ønskelig.
    Alexander Børstad Driftssjef
  • Reint konkret lurte eg faktisk på det motsatte – kan ein gjere det umogleg for våre sjåførar å velge vekk reduksjon av eigenandel?

Ideelt sett burde dei ikkje få dette valet i det heile teke for bedriftsreiser, då me ønskjer å tvinge dei til å alltid kjøpe denne ekstra-dekninga.
    Tore Anderson
  • Hei igjen,

Takk for presisering. Dessverre vil heller ikke dette være mulig, da tjenesten er satt opp likt for tilvalg av reduksjon av egenandel for alle. Dette er et valg som må tas ved opprettelse av reservasjon.