Veihjelp

Bilene våre er stort sett meget driftssikre. Av og til hender det likevel at noe oppstår slik at man ikke kommer videre. Da er det godt å vite at alle bilene  i bilkollektivet har veihjelpsavtaler fra leverandør og forsikringsselskap (24/7). Ved driftsstans må disse avtalene benyttes. Det er også viktig at vi får beskjed dersom dette vil kunne få konsekvenser for innlevering og eventuelle kommende reservasjoner.

Forskjellige bilmerker leverer forskjellige avtaler og det er derfor viktig å kontakte riktig veihjelpsoperatør ved behov for bistand. Før du kontakter veihjelp anbefaler vi å se på lenkene under, da vi ser at dette ofte kan løse kjente problemer:


  1. Får ikke start på bil
  2. Varsellampe for dekktrykk

  3. "Oljevedlikehold nødvendig"

  4. Hvordan rapporterer jeg skader og avvik


I denne artikkelen fra Viking finner du en oversikt over ulike varsellamper du kan få opp i bilen.

Og her kan du lese om ulyd fra bremser og hvordan du ofte selv kan løse dette. 

Før veihjelp kontaktes ber vi deg om å kontakte vårt kundesenter/ vakttelefon for feilsøking og eventuelt sendes videre til veihjelp.

Under er en oversikt over hvilke veihjelpsoperatører som skal kontaktes ved hvilke type hendelser samt kontaktinformasjon til disse:


Tilbydere og telefon


Toyota Eurocare: 80 03 31 05         

                           

Tesla veihjelp: 23 96 02 85


Opel Assistanse: 67 90 77 00


MG Assistanse: 22 22 27 15

Jaguar Veihjelp: 67 58 33 00

Storebrand forsikring (SOS veihjelp): 22 48 90 00

Det er viktig at du som bruker er ved bilen når veihjelp kommer frem. Etter at du har fått bistand med for eksempel startstrøm, må du trykke "Lås opp" i appen for å slå av bilens startsperre. Gjøres ikke dette, vil ikke bilen starte.
NB! bilens startsperre vil automatisk slå seg på, selv om bilen står åpen. Husk derfor alltid å trykk "Lås opp" i appen før du forsøker å starte en bil fra oss. 
Bilkollektivet

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.