Bagasjenett

Hvor kjøper man det bagasjenettet dere anbefaler siden bilene er uten det vanlige dekket over bagasjerommet? Til den bilen vi planlegger å kvitte oss med har vi et nett som går opp til taket, men det ser ut til å være veldig spesifikt for den bilmodellen, og det nettet som er ment å holde handleposer osv på plass er ikke stort nok til å dekke et bagasjerom fullt med kofferter og annet til bilferie.
Ragnhild

Kommentarer

 • Hei,

  Det er absolutt en god idé å dra til en forhandler som Biltema, Thansen eller Bilextra og spørre direkte om bagasjenettet som passer best  til den bilmodellen som du tenker å bruke mest. Forhandlere har ofte et bredt utvalg av tilbehør og kan gi deg råd basert på spesifikke bilmodell og behov.

  Hvis du allerede har et bagasjenett fra før, kan du også prøve det ut og se om det passer inn i en av våre biler. Det kan være at det fungerer fint og dekker dine behov,

  Lykke til, og ikke nøl med å spørre hvis du har flere spørsmål!

  Abbas Alhaghassan Driftskoordinator /Skadeansvarlig
 • Har dere noen mer konkrete anbefalinger? Vi har etter å ha begynt å bruke bilkollektivet vært hos alle de tre nevnte forhandlerne, men det eneste de har er nett til å holde handleposer osv på plass, ingenting som sikrer bagasje på langtur, noe som jo er temmelig viktig i forhold til sikkerhet. (Hvis det har noe å si, så er det Corolla og muligens Yaris Cross som er mest aktuelle for oss per nå.)
  Ragnhild
 • Hei,

  Jeg fant dessverre ikke en spesifikk bagasjenetting, men her er tre alternativer for å sikre passasjerene i bilen med bagasjen (Disse er ikke testet av bilkollektivet og må eventuelt tilpasses etter bilmodellen):

  Hunde- og lastgitter - Biltema.no
  Hundenetting til stasjonsvogn - Utstyr til bagasjerommet - thansen.no
  Hundegitter - Utstyr til bagasjerommet - thansen.no

  Alternativt finnes det også stoppepunkter rundt omkring i bagasjerommet. Da kan man vurdere å bruke jekkestropper eller bagasjestropper for å sikre bagasjen. Disse kan festes til stoppepunktene for ekstra sikkerhet.


  Håper det hjelper.

  Eksempel bilde fra Toyota Corolla.

  Abbas Alhaghassan Driftskoordinator /Skadeansvarlig

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.