Beboerparkering

Mange av våre biler har inkludert beboerparkering med allsonetillatelse. Du finner disse enkelt i appen og med eget klistremerke i bilvinduet:Dette gjelder alle Bilkollektivets elbiler i Oslo og i tillegg en del av hybridbilene som står på offentlige oppstillingsplasser. Bilene som har beboerparkering inkludert er registrert med dette i appen, og merket som vist på bildet over.

Vi har valgt å gå til innkjøp av beboerparkering med allsonetillatelse slik at du som medlem slipper å betale ekstra for parkering i beboersoner underveis i reservasjonen. Dermed blir det enda billigere og enklere å kjøre bil fra Bilkollektivet.

Alle bilene som har allsonekort er merket med klistremerke i frontruten. Merket har teksten "Denne bilen har inkludert Beboerparkering" (se eksempel i bildet over).
I tillegg kan du i appen filtrere og søke etter biler med beboerparkering når du reserverer bil. Du kan også enkelt se om en bil har beboerparkering under "kjøretøyets funksjoner" i appen.NB: Kommunens ladeplasser er ikke inkludert i beboerparkeringen. Dersom du må lade utenfor bilens faste oppstillingsplass oppfordrer vi til å bruke lader som er dekket av våre avtaler (les mer om lading av elbil i vårt hjelpesenter).

Se her for generelle parkeringsregler fra BymiljøetatenAlexander Børstad Utviklingssjef

Kommentarer

  • Må jeg betale (feks via app) når jeg parkerer med bil som har beboerparkering i gate i oslo feks. Sagene?
    Har gjort det så langt.
    Anders Grøstad
  • Hei

    Om du kjører en av våre biler som har beboerparkering i appen og/eller klistremerke om dette i frontruten har bilkollektivet betalt for parkering i beboerparkeringssoner for hele Oslo. På disse bilene trenger du derfor ikke å betale i beboerparkeringssoner. Imidlertid gjelder ikke beboerparkering for kommunale ladeplasser (her må avgift for lading betales) og det er også enkelte parkeringsplasser som ikke er merket med beboerparkering hvor avgift må betales.
    Alexander Børstad Utviklingssjef

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle. Din e-post vises aldri offentlig.