Mazda MX-5

Under er det listet opp noen punkter om Mazda MX-5 som kan være nyttig å vite.

Bilkollektivet har Mazda MX-5 både som manuelt og automatgiret bil. (i appen kan du se hvilken girtype bilen du bestiller /har bestilt har)

Noen ting som er nyttig å merke seg:

1. For å starte:
Manuell: Hold inne Clutch og brems samtidig som startknapp.
Automat:
Hold inne brems og trykk inn startknapp.

Får du allikevel ikke start?

2. Bilen Mappe med Instruksjonsbok og drivstoffkort:
Bilens "hanskerom" med plass til bilens mappe med instruksjonsbok og drivstoff kort ligger i rommet midt i mellom setet.

3. Ta av og på tak.
For å ta av/ på bilens tak må du stå i ro med bilen. Hold inne knapp for å ta taket av: press knappen fast nedover til taket er helt nede. For å ta taket på: press knappen fast oppover til taker er helt på plass igjen.

4.For å åpne bilens bagasjerom:
For å åpne bagasjerommet til bilen må du først låse opp bilen via appen. Så må du benytte knappen som er rett over det siste sifferet i bilen registreringsnummer til å åpne bagasjerommet. På bildet under ser du hvor knapp for bagasjerommet sitter.

Alexander Børstad Driftssjef